proba tarta de café
por riba de un bo xantar
xa verás que boa che é.
Ingredientes:
1 L de nata líquida , 6 culleradas de azucre, un vaso de leite, un vaso de café de cafeteira moi cargado, pan de molde, un sobre de royal e caramelo líquido ( ambos veñen xuntos no producto "Royal flan caramelo líquido)
Elaboración:
Poñer ao lume un recipiente con un litro de nata líquida. Engadir 6 culleradas de azucre rem
Bo proveito, espero que vos guste!!. É de un exquisito padal!
El sobre de Royal de que es?? flan? levadura? gelatina? podrías aclaralo por favor?
ResponderEliminarGracias, la receta muy apetecible.
Apreciad@ amig@. O sobre fixo que non é de levadura, pero ahora mesmo non podo decirche si e de flanín ou de xelatina. Teño o sobre na casa e mañán mesmo cho digo.Non deixes de facela que esta moi rica.Un saúdo.
ResponderEliminarParabéns polo blogue ás tres autoras e a Edita pola receita
ResponderEliminarTeño dúas cuestións
O vaso de café é soluble ou como?
Tamén me interesaría saber de que é o sobre de Royal, pois penso probar a facer esta torta
Graciñas e parabéns de novo pola iniciativa
Unha veciña de Teo.
Apreciables amigos, o producto en concreto e Royal flan caramelo liquido.Dentro do paquete veñen os sobres por separado de Royal e de caramelo líquido.
ResponderEliminarRespondendo á segunda pregunta direivos que o café é da cafeteira, café normal, pero en este caso o mellor é que estea moi cargado para saiba a café.
Un saudo.