martes, 13 de mayo de 2008

Tarta de queso (sin hornear!).



Ingredientes:
2 terrinas Philadelfia
Un pak de nata de 1/4
l50 gramos de azúcar.
2 sobres de gelatina de limón
Ralladura de limón.
Caramelo para el molde.

Elaboración:

Echar caramelo en un molde y todos los demás
ingredientes juntos mezclados en la batidora.
La gelatina prepararla según receta de la caja, sin añadir el agua fría-.
Dejarla enfriar un poco y mezclar con todo lo demás.
Echar todo sobre el caramelo y a la nevera.
Mejor de un día para otro. ¡está de buena!

7 comentarios:

  1. As receitas que eu coñezo levan todas galleta na base, e sirope por riba, que para o meu gusto queda moito mellor.
    Estas recetas deberían estar máis completas, engadir trucos, etc. Non se menciona, por exemplo, a marca da nata (hai moita diferencia dunhas marcas ás outras).

    Un larpeiro....

    ResponderEliminar
  2. Oye larpeiro, si puebas mi tarta no volverás a poner galleta en vez de caramelo. Haz la prueba y verás si tengo razón. En cuanto a la marca de la nata vá para gustos no queremos hacer publicidad. Si te pongo mis trucos ¿qué me queda a mí? ven a mi casa y te daré la receta aunque ya está completa
    Chao,

    ResponderEliminar
  3. Nun blog pódese facer publicidade... de feito xa a estades facendo citando o queixo Philadelfia... ;-)
    É máis, se ti lle preguntas a un veciño/a por unha receita especial vaiche a dicir a marca... porque segundo os produtos que uses vai a haber diferencia.

    Se non pos trucos eu non vexo este blog interesante, porque para iso xa teño as receitas que veñen nas caixas, as receitas das revistas, e as numerosas que hai en internet.

    Que conste que isto é unha crítica constructiva, tendes que poñervos no lado do blogueiro ou navegante, darlle o que quere ou busca.

    E non, eu prefiro a galleta (ben feita, iso si, non serve calquera)... :-DDDD

    -Larpeiro-

    ResponderEliminar
  4. Nun blog pódese facer publicidade... de feito xa a estades facendo citando o queixo Philadelfia... ;-)
    É máis, se ti lle preguntas a un veciño/a por unha receita especial vaiche a dicir a marca... porque segundo os produtos que uses vai a haber diferencia.

    Se non pos trucos eu non vexo este blog interesante, porque para iso xa teño as receitas que veñen nas caixas, as receitas das revistas, e as numerosas que hai en internet.

    Que conste que isto é unha crítica constructiva, tendes que poñervos no lado do blogueiro ou navegante, darlle o que quere ou busca.

    E non, eu prefiro a galleta (ben feita, iso si, non serve calquera)... :-DDDD

    ResponderEliminar
  5. Certamente, xa levamos feita algunha publicidade,e non só de philadelphia;-), pero imos ver, o habitual, non é dar marcas de productos para facer unha receita. O que che dan son os ingredientes e o modo de facela. Se un dos ingredientes é o aceite de oliva, non lle metas xirasol, pero de ahí a ter que andar dando as marcas de cada cousa...
    Ti non serás deses que como o Aguiñano cociña con Carbonell, só mercas carbonell¿?.
    Se ti lle preguntas ao veciño unha receita, é posible que che diga que marcas emprega el, e é posible que o consello se agradeza, porque por poñer un exemplo hai galletas maría que son moi diferentes a outras, e se fas unha tarta de galletas pode variar bastante o resultado. Pero home, por regla xeral non é moi habitual o de dicir as marcas, a non ser que sexa algo concreto porque ti xa comprobaches con anterioridade que algunha non che funcionou nesa receita. Pero penso que iso das marcas, é primordialmente cuestión de gustos persoais e de ir probando cada vez.
    As receitas que se dan aquí, procuramos que estean o mellor e mais completamente explicadas pero, a ver, se esta tarta de queixo non leva galleta, pois non leva galleta!!
    Nas mesma explicacións da elaboración, xa se van incluíndo moitas veces, cando corresponde, determinados consellos.
    De todos modos, agradecemos moito todos os comentarios, contando o que vos gusta e o que non vos gusta.
    Nos tentaremos facelo cada vez mellor.

    ResponderEliminar
  6. Hola Esther, mira que é esixente o bo do "Larpeiro". Preguntalle a marca das galletas que lle gustan para a base da tarta...

    saudos de Uxio (outro larpeiro).

    ResponderEliminar
  7. que mais se poden facer coas feixoas??????????????????????????????????????????????????????????????'

    ResponderEliminar